Wij bouwen innovatieve applicaties en websites die uw organisatie laten groeien.

Wat wij doen

Web Apps

Tegenwoordig kiezen vele grote bedrijven ervoor om over te stappen naar de cloud. Gedreven door de behoefte om meer online te doen, betreden bedrijven en klanten een wereld met web applicaties; slimme software applicaties die uitstekend werken in de cloud en de rol vervullen van traditionele desktop applicaties. Behoeften kunnen uiteenlopend zijn; van het onderhouden van uw inventaris, uw data analyseren of het creƫren van een dashboard voor uw klanten. Bruno Digital helpt u graag oplossingen op maat te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoen.

Mobile Apps

We leven nu in een tijd waarin computers langzaam worden overgenomen door mobiele telefoons. Een succesvolle mobiele applicatie kan het verschil maken tussen eenmalige gebruikers en loyale klanten. Bij Bruno Digital ontwikkelen wij snelle, goed functionerende en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties. Hiermee kunt uw klanten de gelegenheid bieden om overal en op elk gewenst tijdstip gebruik te kunnen maken van uw diensten. Wij geloven dat het ontwikkelen van applicaties een continue proces is. Door middel van reguliere updates kunnen wij uw applicatie blijven verbeteren.

Websites

Uw website is uw online adres. Wij van Bruno Digital ondersteunen u graag bij het ontwerpen van een representatieve website waar u trots op kan zijn. Wij ontwikkelen snelle en overzichtelijke websites die uw bedrijf op een zo goed mogelijke manier uitdragen. Bruno Digital heeft als doel websites te ontwikkelen die door goed uitziende designs en een fantastische gebruikerservaring, indruk maken op uw klant.

Ons Werk

Gideon

Voor Gideon Advisory Service N.V hebben wij een website en platform gebouwd waarbij bedrijven zelf hun belasting aangiften kunnen doen en personeelsadministratie kunnen bijhouden.

Carifruits

Carifruits een van Suriname 's grootste fruitdrink producenten. Wij hebben hun website ontworpen en gebouwd waar de bedrijfsinformatie, producten en meer worden weergeven.

OGAds

OGAds is een van de grootste mobiele affiliate netwerken in de wereld. Wij hebben hun mobiele applicaties gebouwd die hun 80.000+ partners statistieken aanbieden en de mogelijkheid bieden om hun marketing tools overal te kunnen beheren.

Push Monetization

Push Monetization geeft hun partners de mogelijkheid tot het genereren van extra inkomen via van push notificatie avertenties. Wij hebben hun geholpen om hun platform te bouwendie nu meer dan 800 miljoen push notificaties per maand verstuurd.

CryptoTrendz

CryptoTrendz is een cryptocurrency app die handelaren gedetailleerde informatie geven over de laatste trends in de cryptocurrency wereld. Wij hebben hun mobiele en webapplicaties gebouwd die vanuit verschillende bronnen belangrijke data verkrijgt

Guillo Grant

Guillo Grant is een Nederlandse fotograaf. Wij hebben zijn website gebouwd om zijn fotografisch werk op een mooie manier te kunnen weergeven.


Contact Ons

Heeft u vragen voor ons of wilt u een gesprek aanvragen om uw project te bespreken? U kunt contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen.